Inloggen
Algemene informatie 
EHV is blij met elke vorm van sponsoring, waarvan u onderstaand een overzicht van de mogelijkheden ziet.

Wilt u met uw bedrijf zelf een elftal sponsoren, dan kan dat alleen in overleg met de sponsorcommissie.
E-mail adres: Sponsorcommissie


Geef uw bedrijf een vaste plaats in de basis met een banner op de website


De website van EHV is vorig jaar volledig vernieuwd en sindsdien 100% actueel, compleet en informatief. Dagelijks brengen ruim honderd lezers een bezoekje aan www.ehv-enschede.nl. Wilt u direct oogcontact met deze grote doelgroep, geef uw bedrijf dan een vaste plaats in de basis. Een banner op de homepage en alle overige pagina’s kost € 250,- per seizoen, voor een banner op alle pagina’s behalve de homepage betaalt u € 150,- per seizoen.


Scoor elk weekend met een reclamebord langs veld 3

Hoezo bijveld? Hier worden elk weekend minstens tien wedstrijden gespeeld, met vooral 's zaterdags veel publiek, onder wie de nodige potentiële klanten voor uw bedrijf en/of kopers van uw producten. Ook hier verschillende opties:

3 x 0,76 meter € 300,- per seizoen;

6 x 0,76 meter € 600,- per seizoen;

9 x 0,76 meter € 900,- per seizoen.


Uw bedrijf prominent in beeld op een reclamebord langs het hoofdveld


Hier worden de topwedstrijden gespeeld. 's Zaterdags en 's zondags, altijd raak. Een reclamebord langs veld 1 is echt een buitenkans om te scoren en alleen mogelijk in combinatie met een lidmaatschap van de BCE, de businessclub van EHV (zie onder). Uitgebreide informatie over doelstelling en ledenlijst van de BCE vindt u elders op deze website.


Wilt u constant pieken, neem dan drie vlaggenmasten


Vrolijke attentiedragers, daarmee hangt u top. Voor drie vlaggenmasten naast elkaar vragen we € 1.000,- per seizoen (de vlaggen levert u zelf aan).


Over doeltreffende reclame gesproken: uw naam op ons scorebord


Vermelding van uw bedrijfsnaam en/of logo op het scorebord van het hoofdveld kost u € 750 per seizoen. Er is ruimte voor maximaal 3 sponsors op het bord. Wilt u het hele bord voor uzelf dan betaalt u € 1.750,- per seizoen.Meters maken met een banner, dat valt op


Het aantal vierkante meters varieert, maar een banner valt altijd op.

In een frame op de tribune van het hoofdveld: 8 x 2 meter € 1.750,- per seizoen.

Ballenvanger hoofdveld: 8 x 3 meter € 2.500,- per seizoen.

Ballenvanger veld 3: 15 x 2 meter € 2.500,- per seizoen

Ballenvanger veld 4: 9 x 2 meter € 2.000,- per seizoen.


Een lidmaatschap van de businessclub BCE is de perfecte match

Succesvol netwerken is de favoriete sport van de BCE, de businessclub van EHV, met minimaal zo'n vier tot vijf interessante netwerk-activiteiten op de jaaragenda en contacten met andere businessclubs. Het lidmaatschap per seizoen bedraagt € 1.140,-. U kunt ook per maand een bedrag van € 95,- betalen, met een maand korting bij betaling van 11 maanden ineens. Het lidmaatschap is inclusief vermelding van uw logo op de twee flat screens in het clubhuis en een reclamebord van 5 x 0,76 meter langs het hoofdveld. Bel of mail voor meer informatie met de secretaris van de BCE: [email protected].


NB: alle genoemde bedragen zijn exclusief omzetbelasting en aanmaakkosten reclamebord c.q. doek (banner) c.q. belettering (scorebord).

 

 

 
Hoofdsponsor
Shirtsponsoren
Sponsoren