Inloggen
Succes op Trim Toernooi Bully
25-10-2012  | 
Het was voor EHV een succesvol toernooi: we gingen naar Bully, we speelden, en we wonnen en komen met een 1e en 2e prijs terug. Toernooi met 6 teams: Bully, Twente, PW, Haackey en EHV met 2 teams!
Verschillen waren niet groot, met uitslagen: 1-1, 2-1, 3-1, 2-2, 4-0 en 2-1 EHV 1 won de eerste 2 wedstrijden en speelde in de 3e poulewedstrijd gelijk met 2-2- tegen EHV 2 (had eerst nog  gelijk gespeeld met 1-1 en daarna met 4-0 gewonnen van Haackey). Beide teams EHV 1 en 2 mochten dus de finale spelen. Omdat we al een onderlinge wedstrijd hadden gespeeld met 2-2 werden de heren dit keer gewisseld, zodat de dames van team 1 samen speelden met de heren van team 2, en omgekeerd. Werd 2-1. Het was duidelijk dat de 2 teams van EHV gelijkwaardig waren. Spel van goed niveau. Zoals dat vaker het geval is, was de inbreng van de vrouwen doorslaggevend. Extra respect voor hun inzet, omdat de dames maar met 1 wisselspeelster speelden (Saskia verving Irene). De meeste dames hebben dus 4 volle wedstrijden gespeeld! Met een werelddoelpunt van Renske, die afgelopen maandag nog de vorm miste, maar weer helemaal terug is (zoals Nicole in haar dankwoord bij de prijsuitreiking memoreerde).
Het was een wel verdiende prestatie van beide teams. Na afloop konden we genieten van de hapjes en een mooie nazomeravond, en gingen we om 23uur voldaan terug naar Enschede.
Volgende trimmerstoernooi is in het voorjaar bij PW.



Geef een Reactie

terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor
Shirtsponsoren
Sponsoren