Inloggen
Persbericht: Mooi samenspel Vredehof en EHV geeft Hospice Enschede scoringskans
21-10-2014  | 
Net zoals zoveel verenigingen doet ook de Enschedese Hockey vereniging EHV dit jaar mee aan de Grote Clubactie. EHV kan het geld van de Grote Clubactie goed gebruiken omdat zij voor de jeugd een multifunctioneel kunstgrasveld wil aanleggen. Of het nu hockey is, voetbal of een andere balsport; lekker bewegen en bezig zijn, daar gaat het tenslotte toch om!
Om de lotenverkoop te stimuleren heeft EHV een mooie actie bedacht. EHV heeft de verkoop van een Superlot gekoppeld aan een voordeel op een sponsoruiting langs het hockeyveld. 
Voor Vredehof Uitvaartverzorging een mooie reden om EHV en haar sympathieke doel te steunen. De 50 loten behorend bij het Superlot schenkt Vredehof aan het tegenover EHV gelegen Hospice Enschede.
Afgelopen maandag nam Trudy van Gils van het Hospice het lot in ontvangst van lotenverkoopster Maxime, jeugdlid van EHV, en van Miriam Leussink van Vredehof Uitvaartverzorging.
Nu alleen nog maar duimen dat er een mooie prijs valt op één van de 50 loten, geeft Trudy van Gils lachend aan bij de ontvangst van het Superlot.


Op de foto van links naar rechts: Trudy van Gils van Hospice Enschede, Maxime, jeugdlid van Hockey vereniging EHV en Miriam Leussink van Vredehof

Einde persbericht


terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor
Shirtsponsoren
Sponsoren