Inloggen
De Grote Clubactie
13-9-2014  | 
Beste leden van EHV,

EHV doet dit jaar mee aan de landelijke loterij "de Grote Clubactie”. Het doel van EHV voor deze Grote Clubactie is geld inzamelen voor een multifunctioneel speelveldje voor de jeugd op het terrein van EHV. We zamelen het geld in door zoveel mogelijk (super)loten te verkopen.

Hoe werkt het?
De loten kosten € 3,- per stuk. Per verkocht lot gaat € 2,40 (80 %) rechtstreeks naar EHV! Wilt u direct 1 of meerdere loten kopen? Klik dan hier. Het kopen van een lot wijst zich vervolgens vanzelf. 

Mooie prijzen!
De koper van een (super)lot kan mooie prijzen winnen, met als hoofdprijs een bedrag van € 100.000! De trekking is op 27 november.

Superlot
Naast de reguliere loten, verkopen wij  ook SUPERLOTEN. De superloten kosten € 150 per stuk. Voor dit bedrag krijgt de koper 50 lotnummers èn 1 jaar lang een plek voor een reclamedoek op veld 4 van EHV. Let op: de koper betaalt zelf de kosten van het maken van een reclamedoek à € 50 (excl. BTW) per stuk. 

Interesse in een superlot? Klik dan hier voor verdere instructies. 

Tijdspad
De actieve verkoop van de loten van de Grote Clubactie start op zaterdag 13 september en eindigt voor EHV op zondag 28 september. Heeft u na deze periode van actieve verkoop nog interesse in het kopen van loten, dan kan dit tot uiterlijk zondag 16 november.

Contact
Wilt u meer informatie? Mail contactpersoon Boudewijn Timmermans via [email protected]

Tot slot – (ver)koopt u een (SUPER)lot?
Voelt u zich niet bezwaard uw familie, vrienden en bekenden te attenderen op dit bericht. Het is uiteindelijk voor een goed doel: onze club EHV.

Wij bedanken u alvast hartelijk voor het kopen van 1 of meerdere (SUPER)loten!

Namens EHV,
De Grote Clubactie Commissie


terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor
Shirtsponsoren
Sponsoren