Inloggen
Teamkleding EHV 2024-2025
4-7-2024  | 

Beste EHV’ers,


Met trots presenteren wij de teamwear-map voor het seizoen 2024-2025.Deze map is samengesteld door Hockeygear.eu, The Indian Maharadja en EHV.


Met deze teamwear-map willen wij potentiële sponsoren, enthousiaste ouders en de teammanagers op de hoogte brengen van de mogelijkheden voor de teamaankleding van aankomend seizoen.


Er is een nieuwe collectie van The Indian Maharadja toegevoegd aan de teamwear-map. Deze collectie is vanaf 10 augustus leverbaar en daarnaast zijn ook andere modellen uit de collectie van vorig seizoen beschikbaar.


Passen tijdens de startersdag op 6 juli
Tijdens de startersdag zal Hockegear/Sportslabel aanwezig zijn en kan er kleding gepast worden. Voor de meisjes/dames zijn alle sets van Indian maharadja compleet voor jongens/heren zijn er enkele sets beschikbaar om te passen. De overige maten volgen spoedig.


Bestelproces
Heeft u interesse of wilt u meer informatie, mail dan met [email protected]. Via deze route nemen wij uw aanvraag direct in behandeling en starten het proces om tot een gave order te komen.


Digitale map
De teamwear-map is online vindbaar via de volgende link: https://issuu.com/sportslabel/docs/ehv_sponsormap


Spelregels

Voor de teamkleding zijn er vanuit EHV een aantal spelregels opgesteld:

-Alle teamkleding is van The Indian Maharadja en komt uit de sponsormap.

-Op elk kledingstuk (behalve broeken/rokjes) moeten de EHV-badge en het logo van onze hoofdsponsor Damsté komen. Zie de voorbeelden in de teamwear-map.

-Mocht je sponsoren hebben geregeld voor de teamkleding dan wil de sponsorcommissie van ieder team vooraf een lijst met sponsoren ontvangen, zodat we kunnen checken of er strijdigheid met andere sponsoren ontstaat. Mail de lijst naar: [email protected]


Wij kijken uit naar een mooi seizoen 2024-2025 en hopen jullie van dienst te kunnen zijn met mooie teamwear en clubkleding.


Met vriendelijke groet,

 

Bestuur EHV en Hockeygear.eu/ Sportslabel

terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor
Shirtsponsoren
Sponsoren