Inloggen
Heren I halve finalist in Silver Cup, volgend jaar mee in Gold Cup
4-5-2024  |
Heren I heeft zich vrijdagavond met een 2-1 overwinning op en bij Beuningen geplaatst bij de laatste vier van de Silver Cup. Door dit resultaat doet EHV volgend jaar mee aan de Gold Cup, met kans op een wedstrijd tegen een hoofdklasser. Floris Jan Boonman opende na een kwartier de score met een rebound uit een strafcorner. Na twee minuten in het vierde kwart werd het 1-1 door een strafbal. Tien minutern later scoorde Gijs Sanders uit een assist van Koen Beumer de winnende treffer, waarna het nog even bloedstollend spannend bleef, maar de overwinning definitief veilig werd gesteld.

Vrijdag 10 mei is de halve finale, waarvoor maandag wordt geloot. De andere halve finalisten zijn het Nijmeegse Union, Rijswijk en Athena uit Amsterdam.