Inloggen
Lente Schoonmaak- en Klusdag | Zaterdag 30 maart
27-3-2024  | 
Beste EHV'ers (en ouders van),

Op zaterdag 30 maart organiseren we een grote schoonmaak- en klusdag. Om goed de lente in te gaan vragen wij jouw hulp! Help jij mee? We rekenen op hulp vanuit álle teams, senioren én junioren. 

Het schoonmaken bestaat onder andere uit het grondig schoonmaken van de keuken, koelkasten, kleedkamers, gangen en vloer van het clubhuis. Ben je bereid om de handen uit de mouwen te steken en het clubhuis lentefris te maken? Je bent van harte welkom!

Het klussen bestaat onder andere uit het repareren van doelen, wieden van onkruid, ruimen van bladeren rond de hal en puinruimen. Heb je groene vingers, ben je handig of heel sterk? Wees welkom! 

Heb je op 30 maart tijd om schoon te maken of te klussen? Meld je dan aan bij de accommodatie commissie ([email protected]). 
Geef in de mail aan of je wilt schoonmaken of klussen en of je eventueel materiaal beschikbaar hebt. We starten om 09.30 en eindigen om 14.30 uur, voor lunch wordt gezorgd. Ook als je een deel van de dag beschikbaar bent, dan ben je uiteraard van harte welkom. 


terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor
Shirtsponsoren
Sponsoren