Inloggen
Dames 1 in de Zaal
2-2-2024  | 

Het avontuur van Dames 1 in de zaal begon met de doelstelling om kampioen te worden. Op papier een haalbaar doel. De competitie werd afgetrapt met een wedstrijd tegen Apeliotes Dames 1, die, ook met het kampioenschap als doel, naar onze eigen Klaverblad EHV Dome afreisde. De eerste krachtmeting tussen de twee werd door EHV gewonnen. De daaropvolgende wedstrijden hebben we de 3 punten steeds kunnen binnen slepen. De ene keer makkelijker dan de ander. Zo leek het het eerste weekend in het nieuwe jaar bijna mis te gaan, maar de achterstand van 3-0 op Bemmel werd op tijd omgedraaid naar een 4-3 winst.

De tweede ontmoeting tussen onze, inmiddels gebleken, grootste concurrent Apeliotes was ontzettend spannend en eindigde in een 2-1 voor Apeliotes. Ons eerste verlies in deze competitie...

Je kan je vast voorstellen dat de 3e en laatste wedstrijd tegen Apeliotes ontzettend spannend zou worden. Beide teams konden nog kampioen worden bij winst van die wedstrijd. Op onafhankelijk terrein, Topsport hal Almelo, traden beide teams gebrand om te winnen aan. Een inderdaad ontzettend spannende wedstrijd volgde, waarin wij in de laatste minuut de winnende goal binnen tikten. Eindstand: 3-2 voor EHV. Na ook de tweede wedstrijd van dat weekend gewonnen te hebben, kon het kampioenschap echt gevierd worden. Doelstelling behaald! 12 wedstrijden, 33 punten en 66 goals voor EHV. Daarin heeft Marije het grootste aandeel gehad met 13 goals in de door haar 8 gespeelde wedstrijden! Ook de fenomenale reddingen van keepster Anna moeten niet vergeten worden en waren zeer belangrijk bij het behalen van het kampioenschap.

Met goede moed beginnen we dinsdag weer met de voorbereiding voor de veld competitie om daar deze lijn hopelijk voort te kunnen zetten!

Liefs Dames 1


terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor
Shirtsponsoren
Sponsoren