Inloggen
Zaalhockey in de Klaverblad EHV Hockey Dome
27-11-2023  | 




Beste zaalhockeyers en toeschouwers,

 

Het zaalhockey seizoen is weer gestart en we wensen iedereen veel plezier in de Klaverblad EHV Hockey Dome. Wel zijn er een paar regels van toepassing, zo houden we de vloer heel en de hal netjes:

 

  • Om de zaalvloer te beschermen mag er alleen met zaalschoenen (géén zwarte zolen) gespeeld worden. Doe deze pas in de zaal aan! Er is genoeg ruimte in de hal om je buitenschoenen om te wisselen voor zaalschoenen.
    Voor toeschouwers zijn er schoenhoezen beschikbaar.
  • Voor de keepers geldt dat ze naast de zaalschoenen met zaalriempjes om de klompen moeten spelen. De reden is dat de metalen gespjes van de klompen schade kunnen veroorzaken aan de zaalvloer. Zaalhoezen om de legguards worden aanbevolen.
  • Eten en drinken mag niet meegenomen worden de hal in, het clubhuis is open tijdens de wedstrijden. Bidons met water voor de spelers mogen uiteraard wel mee, maar zet ze op de zwarte rubberen matten achter de spelersbanken.

 

Daarnaast geldt voor alle zaalhockeyers het volgende:


 

  • Voor iedere veldspeler van de O10 t/m senioren is een dichte zaalhockey-handschoen verplicht, zo is de stickhand goed beschermd als de stick op de grond wordt gehouden. Voor O9 en O8 die alleen trainen is dat van harte aanbevolen.
  • Iedereen van de O10 t/m senioren speelt met een zaalstick. O10, O9 en O8 die alleen trainen mogen ook hun veldstick (bij de haak) tapen.
  • Uiteraard draag je ook je bitje en scheenbeschermers.

 

Tot slot nog het vriendelijke verzoek om de draaideur in "X" stand te zetten als je er doorheen bent gegaan dit scheelt veel energie- en luchtverlies zie onderstaande afbeelding:



Alvast bedankt voor jullie medewerking en veel succes bij de wedstrijden!


Met sportieve groet,

Zaalcommissie en Bestuur EHV


terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor
Shirtsponsoren
Sponsoren