Inloggen
Jubileum Hockeytoernooi 8 tegen 8 - Doe mee!
13-6-2023  | 
Op 1 juli vieren wij ons 88 jarig bestaan en dit doen we in de middag met een geweldig 8 tegen 8 hockeytoernooi. Wacht niet langer, schrijf je in en doe gezellig mee! Inschrijven kan tot 25 juni.

8 tegen 8 toernooi:
Jij kunt je opgeven met een team bestaande uit minimaal 8 personen en mee strijden voor de winst in jouw categorie. Je kiest zelf in welke categorie je team wil meespelen. Opgeven kan via Enschedese Hockey Vereniging (EHV) - Tickets (weticket.com)


Mixed/Familie
In deze categorie kan iedereen zich aanmelden met team van minimaal 8 personen. Leeftijd speelt geen rol! Speel jij graag samen met je kinderen tegen een andere familie? Dan zien we jouw team graag 1 juli op het veld.

Junioren
De leeftijd van jouw teamgenoten is 16 jaar of jonger. Jouw teamgenootjes hoeven niet bij EHV te hockeyen. Dit mogen ook klasgenootjes zijn of vrienden van een andere club. Zorg er wel voor dat jouw team uit minimaal 8 spelers bestaat.

Senioren
Meld je aan met een team van minimaal 8 spelers met een leeftijd boven de 16 jaar. En speel mee voor de winst!

BBQ met live entertainment zit bij de inschrijving inbegrepen. Bij de aanmelding ontvang je een e-mail met bevestiging van inschrijven en aanvullende informatie.



terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor
Shirtsponsoren
Sponsoren