Inloggen
Komt allen tezamen… op de kerstmarkt bij EHV
20-12-2022  | 
Als we ooit het gezegde ‘Vele handen maken licht werk’ in de praktijk gezien hebben, dan was het wel bij de opbouw van onze nieuwe blaashal. Geweldig, hoe al die vrijwilligers, onder wie veel ouders van jeugdleden, ons daarbij geholpen hebben. Mooi om te zien dat het zo leeft bij de club, zonder jullie was dit niet mogelijk geweest, onze hartelijke dank daarvoor!
 
Woensdag 21 december van 16.00 tot 21:00uur is er de zaal-clinic met Mabel Brands, die met Team NL zilver won op het EK in Hamburg. Hiervoor hebben zich ruim 120 kids opgegeven (aanmelden voor de clinic kan niet meer, we zitten echt bomvol).
Rondom de clinic is er een Kerstmarkt met Glühwein, warme chocolademelk, erwtensoep, braadworst en warme stroopwafels (aangeboden door Klaverblad Verzekeringen). Daarnaast komen ’t Hoen Sport met een speciale zaalhockeybus en Blue Mountain met een exclusieve koffiewagen. Uiteraard is er ook een mogelijkheid voor een drankje zoals een bockbiertje.
 
Hiervoor willen we alle leden en uiteraard de ouders van de leden uitnodigen, een mooie gelegenheid om onze nieuwe hal te bekijken en om te zien dat Antea is begonnen met de werkzaamheden voor het nieuwe waterveld. Verder is er in het clubhuis de gelegenheid om (tegen het normale tarief) een bitje te happen bij de specialisten van Top Orthodontie (vanaf 16.00 uur), hiervoor hoef je je vooraf niet op te geven.
 
Tot ziens allemaal op woensdag 21 december bij EHV!

Stichting Kunstgras EHV


terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor
Shirtsponsoren
Sponsoren