Inloggen
Gratis zaalhockeyclinic met Kampong-speelster Mabel Brands (ex- EHV) VOL
21-11-2022  | 
Tips & Trics met Bal & Balk

Mabel Brands debuteerde op haar twaalfde in het eerste van EHV. Daarvoor had ze met Meisjes B1 een NK zaalhockey gezien en vanaf dat moment dacht ze maar één ding: ‘Dat wil ik later ook’. En kijk nou eens: intussen speelt ze bij Kampong in de hoofdklasse en zit ze bij de voorselectie van het Team NL zaalhockey, dat meedoet aan de EK en WK in Hamburg en Luik, begin volgend jaar.

Woensdag 21 december vanaf 16.00 uur in onze nieuwe hal

De Stichting Kunstgrasveld EHV biedt alle EHV-jeugdleden (E, D, C, B en A) die meedoen aan de zaalhockeycompetitie een gratis clinic aan met Mabel Brands. Zij doet dit samen met haar Kampong-trainer Jasper van Eijs en ze leert je allerlei handige trucjes en nuttige tips die je tijdens de wedstrijden goed kunt gebruiken. 

De aanmelding gaat via het principe ‘wie ‘t eerst komt ‘t eerst maalt’ en het aantal deelnemers kan niet onbeperkt zijn, dus op is op en vol is vol.

Helaas, het maximaal aantal aanmeldingen is bereikt, je kan je niet meer aanmelden...
Meld je dus nu aan via [email protected]

Deze gratis clinic wordt jullie aangeboden door de Stichting Kunstgrasveld EHV vanwege de opening van de nieuwe blaashal en de plannen met het nieuwe waterveld.

Met hartelijke groet Stichting Kunstgras EHV


terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor
Shirtsponsoren
Sponsoren