Inloggen
Inschrijven Zaalhockey
26-9-2022  | 

Zaalhockey seizoen 2022 - 2023

Ondanks dat het veldseizoen net begonnen is, start de zaalcommissie weer met de voorbereidingen voor het zaalseizoen. Dit jaar is er geen TVO-competitie meer! Alle teams hockeyen dus in de bondscompetitie. Zaalhockey is een ideale aanvulling op het veldhockey. Het komt de ontwikkeling van de spelers enorm ten goede, zowel op technisch als op tactisch gebied.

 

EHV roept dus ook iedereen op om zich in te schrijven voor de zaalcompetitie.

Alle Teams kunnen zich tot maandag 26 september 18.00 uur aanmelden om mee te doen aan de zaalhockeycompetitie. Dit kan via: [email protected] NB. Het is mogelijk om 2 teams in te schrijven, overleg dit graag vooraf met de zaalcommissie.

 

Jongste Jeugd E6 en F.

Ook dit jaar zullen we weer in samenwerking met Hockey Experience een kennismakingsprogramma verzorgen om deze doelgroep op een leuke manier te laten kennismaken met zaalhockey.

 

Kosten

Zoals u misschien weet komt er misschien een eigen hal op het EHV-terrein. Mocht dit doorgang vinden dan zal dat een enorme verruiming geven van de trainingsmogelijkheden voor alle teams. Naast de kosten van de KNHB-inschrijving zal hier ook een doorbelastingsmodel voor komen. Hoe dat eruitziet is op dit moment niet bekend.

 

Let op !! Ook Inschrijven per persoon

Naast de team-aanmelding moet iedereen zich ook individueel inschrijven. Er zal een evenement aangemaakt worden waar je jezelf kunt inschrijven. Log via je eigen lidnummer in via de website van EHV (rechtsboven "inloggen”) en dan ga je naar evenementen. Hiermee kunnen we kosten juist verdelen over de individuele spelers. Deze inschrijving (per persoon) deadline zal op 10 oktober liggen.

Houd je mail en de website goed in de gaten.

 

Hulp gevraagd

Na vele jaren heeft Yvonne van der Horst afscheid genomen van de zaalcommissie. Veel dank voor alle inspanningen en in het bijzonder de afgelopen 2 jaren.

We zijn dus op zoek naar 1 of 2 nieuwe ouders die gedurende de zaalhockeycompetitie actie willen zijn in de organisatie vanuit EHV.

 

Lijkt je dit leuk en wil je meer weten stuur dan ook een berichtje naar: [email protected]

 

Voor vragen en opmerkingen mail gerust naar de zaalcommissie.:[email protected]

 

Zaalhockeycommissie EHV

Petra de Jonge

Bob Tieke

Michiel van Gemert


terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor
Shirtsponsoren
Sponsoren