Inloggen
Definitieve indeling junioren en jongste jeugd EHV seizoen 22/23
26-6-2022  | 

Beste Jeugdleden,

 


Nadat vorige week de voorlopige indeling is bekendgemaakt, staat vanaf vandaag de definitieve indeling online. Naar aanleiding van de voorlopige indeling zijn er op basis van vragen, opmerkingen en feedback nog een aantal wijzigingen doorgevoerd.

 



Graag wil ik alle leden en ouders danken voor het meedenken, de opmerkingen en de constructieve input.

 

Wat nu…

 

Trainingen de komende 2 weken

De komende 2 weken zal het trainingsschema nog enigszins gemankeerd zijn i.v.m. de afwezigheid van veel trainers door schoolactiviteiten (toetsweek, klassentrips, etc). De training voor de komende 2 weken zal dan ook apart op de website worden gepubliceerd. Let op. De trainingstijden in de EHV-app zijn NIET van toepassing.

 


Teamorganisatie

Vanaf nu is het tijdstip om de teamorganisatie op te starten. Het makkelijkste is om een whats-app groep te maken. Hiermee is het mogelijk om alvast een gezamenlijke communicatie op te starten.

 


Aanmelden vrijwilligers rollen

Elke team heeft een aantal vrijwilligers rollen. Denk hierbij aan een teamanagers(1 of 2), coach (1 of 2). Mocht je in je team al helderheid hebben wie dat wil of voorlopig wil doen dan kun je dat nu alvast aangeven via: [email protected] tav. Petra de Jonge of Christel Schoppink.

 


Startersdag zaterdag 2 juli ALLE TEAMS TOT EN MET DE B-lijn kunnen meedoen.

Vergeet niet met je nieuwe team je aan te melden voor de startersdag. Het moment om met je teamgenoten en ouders onderling elkaar beter te leren kennen en alvast wat organisatorische zaken op te pakken.

Meld je aan via: [email protected]

 


Trainers

Zoals eerder al vermeld op de website is EHV nog op zoek naar trainers. Heb je ervaring of heb je interesse om hier actief mee aan de slag te gaan meld je dan bij Bart of Antoinet via: [email protected]

Vragen kun je sowieso altijd mailen naar : [email protected]

 

Fijn weekend en heel veel hockeyplezier komend seizoen

Jeugdcommissie en technische-commissie



Bijlage: TeamindelingEHVseizoen2223definitief.xlsx

terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor
Shirtsponsoren
Sponsoren