Inloggen
Voorlopige Teamindeling 22/23 EHV Junioren en Jongste Jeugd
19-6-2022  | 

LEES EERSTE DEZE TEKST VOORDAT JE DE INDELING OPENT.


Via dit bericht informeren we alle jeugdspelers over de teamindeling voor het komend seizoen. In dit bericht staat een link naar een bestand waar je alle teams kunt zien.


Ook dit jaar hebben we geprobeerd zoveel mogelijk rekening te houden met vrienden en vriendinnen wensen.Mocht je vragen hebben over de indeling neem dan contact op met de jeugdcommissie via: [email protected]. Dit kan tot maandagavond. Daarna zullen we alle vragen per mail beantwoorden of een gesprek plannen.


Komende zaterdag 26 Juni zal de definitieve indeling bekend gemaakt worden. Direct daarna kun je trainen met je nieuwe team. Houd de website in de gaten hiervoor.

Tot slot wat data die handig zijn:


Veel plezier in je nieuwe team.

 

Jeugdcommissie en Technische Commissie

 


Enkele lijnen hebben een toelichting nodig:

Meisjes A

De MA1 zal pas komende week definitief zijn. Dit ook door de samenhang met Dames 1. De indeling zal bekend worden gemaakt tijdens de definitieve indeling. Als gevolg van de indeling van de MA1 zal de MA2 ook later bekend worden.


Meisjes B

1.In MB1 en MB2 zitten de meiden die op basis van de selecties en andere beoordelingen in deze teams komen.


2. MB1 bestaat nu nog uit 21 meiden. Deze meiden gaan 1/ 2 weken samen trainen, daarna zal de selectie teruggebracht worden naar 16 en zullen er 5 meiden afvallen die naar MB2 gaan.


3. In MB3/ MB4 zitten de meiden die op basis van hun scores niet in aanmerking komen voor MB1 of MB2. Deze teams zijn niet ingedeeld op niveau maar op basis van vriendenwensen.


Waarschijnlijk zullen deze teams ook ongeveer in dezelfde klasse gaan hockeyen. De KNHB bepaald echter op basis van de punten die de spelers meenemen (op basis van klasse en de resultaten van afgelopen seizoen) welke klasse het team komend jaar ingedeeld wordt. Wanneer de KNHB de klasse bepaald heeft, bepalen wij het teamnummer.


Meisjes C

Tijdens week 26 en week 27 zal een grote groep trainen voor het MC1 team. Aan het einde van de week 27 zal de definitieve indeling via de lijn coördinator bekendgemaakt worden. De meiden die niet in de MC1 worden ingedeeld, worden ingedeeld in de MC2.

 


Jongenslijn

EHV is al langere periode bezig om de getalsmatige ongelijkheid in de jongenslijn goed op te vangen. De voorkeur van EHV gaat uit naar 1 jongensteam per leeftijdscategorie. Hiermee voorkomen we gaten in de opbouw wat vroeger of later tot problemen zal leiden. We zijn van mening dat het hebben van volledige teams een voorwaarde is voor een leuk hockeyseizoen.


Dit jaar hebben we moeten besluiten om in de A en B lijn jongens eerder te laten doorschuiven. We houden rekening met de fysieke en emotionele ontwikkeling van de jongens. Waar we dat niet goed kunnen inschatten is leeftijd een leidende factor.



Bijlage: TeamindelingEHVvoorlopig2223.xlsx

terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor
Shirtsponsoren
Sponsoren