Inloggen
Update zaalhockey 2 november 2021
4-11-2021  | 
Het zaalhockey seizoen komt steeds dichterbij. En dus is het ook drukker aan het worden voor de zaalcommissie. Op zich niets nieuws maar het blijft elk jaar een uitdaging om alles te regelen. Van trainingsschema, zalen, scheidsrechters tot aanmeldingen, materiaal en financiën.

Dus daarom ook de vraag of er vrijwilligers zijn die de zaalcommissie kunnen ondersteunen de komende 2 maanden. Er zijn geen harde functie-eisen. Behalve enige handigheid met Office, wat regelvaardigheden en een positieve kijk op het hockeyleven.
Lijkt het je wat stuur dan een berichtje naar: [email protected]

Aanmeldingen
Dit jaar hebben zich 34 teams aangemeld om mee te doen met zaalhockey. Een absoluut record voor zover we kunnen meten. En dan hebben we de Jongste jeugd teams die een apart kennismakingsprogramma kunnen volgen niet eens meegerekend.

Svp niet vergeten: elk meespelend lid van een team moet zich ook individueel inschrijven via de EHV website. Kies op de site voor inloggen en schrijf je in. De deadline hiervoor is 15 november De lijn coördinatoren van de jeugdcommissie en de TC (voor de senioren) zullen hier actief op sturen.

Teamindelingen
Voor de bondsteams is de indeling bekend deze zullen we via de lijncoördinatoren en de TC verspreiden. De TVO indeling is nog niet klaar. Zodra die er is delen we die ook

Trainingsuren zaal
Vanuit EHV proberen we zoveel mogelijk zaalruimte te huren om iedereen een kwalitatief goed aanbod te geven.

Voor nu hebben we de zalen.
• Diekman
• Geessinkweg (school naast EHV)
• IIspa (Almelo)
• Stroinkslanden (kleinere zaal)
• EHV Veld 4 (buiten maar met zaalbalken)

De uren zijn echter verre van ideaal qua tijd met name voor de senioren. Zodra we hier meer van weten zullen we dat delen in de vorm van een concept trainingsschema.

Oefenwedstrijden
Op Zondag 28/11 van 12.30 tot 20.00 is de Diekmanhal gereserveerd om oefenwedstrijden te spelen.
Op Zaterdag 4/12 van 12.00 tot 17.30 is de IISPA (Almelo) gereserveerd om oefenwedstrijden te spelen
Je kun je hiervoor aanmelden via [email protected]. Wij regelen de planning.

Bij de aanmelding graag vermelden tegen welk team je gaat spelen of welk drieluik je heb bedacht. Zaalhockey plant en de spelende teams moeten zelf een scheidsrechters regelen. We zijn overigens in overleg om eventueel tijdens die dagen scheidsrechters te regelen via de scheidsrechtercommissie

Zaalhockeyspullen
Voor zaalhockey heb je een aparte stick, zaalhockeyschoenen en een beschermende handschoen nodig. Dit zijn verplichte zaken die aangeschaft moeten worden. We zijn bezig om een speciale EHV aanbieding te regelen via ’T Hoen. Maar je kunt zelf ook al wat rondneuzen op de diverse hockeywebsites. Overal zijn nu aanbiedingen.

Jongste Jeugd ZaalXperience
https://www.hockeyxperience.nl/arrangement/winterprogramma-jongste-jeugd/
Voor de jongste jeugd Funkeys, E en F spelers is er een kennismaking programma voor de zaal. Dit doen we samen met de HockeyXperience. Via de link kun je meer lezen, de locatie is de Geesinkweggymzaal (naast EHV).
Het is in principe bedoeld voor EHV leden dus schrijf je snel in want over en tijdje mogen ook andere clubs zich aanmelden.

Infoavond
Op Woensdag 17 november zullen we een digitale infoavond houden voor managers/coaches van de deelnemende teams. Hier delen we de laatste informatie en beantwoorden we alle vragen die je hebt over zaalhockey.
Tijdens die avond zullen we ook 2 appgroepen maken TVO en Bond. Via dit kanaal kunnen zullen we daarna gaan communiceren. We zullen de managers van de teams hiervoor apart uitnodigen.

Corona
Tot slot natuurlijk de roze olifant. Tijdens dit schrijven heeft het kabinet verscherpte maatregelen aangekondigd. Op KNHB.nl kun je de vertaling naar hockey bekijken. Wat het voor zaalhockey gaat betekenen…. Geen idee. We wachten af.


Namen de zaalcommissie

terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor
Shirtsponsoren
Sponsoren