Inloggen
Nieuwsbrief April: seizoen 2021-2022
3-5-2021  | 
Beste leden en ouders van leden,

Helaas heeft de KNHB vorige week besloten om de competitie definitief te beƫindigen waarmee er ook dit seizoen geen kampioenen en degradanten zijn.
Dit betekent dat er dit seizoen alleen nog getraind wordt en onderling gespeeld.
We kunnen het niet mooier maken.

Maar we zijn druk voor het volgende seizoen aan de slag en kunnen daarover al het nodige goede nieuws melden:

Antoinet en Bart zullen ook komend seizoen onze trainers weer piekfijn begeleiden en alle trainers en trainingen inplannen en coƶrdineren.

Richard van Weezenbeek zal ook in het nieuwe seizoen de trainer van Heren 1 zijn.

Ondertussen wordt er hard gewerkt om ook het komende seizoen voor alle teams weer een trainer/trainster te hebben.

Fysio Medics zal, net als dit seizoen, ook weer nadrukkelijk aanwezig zijn op (de velden van) EHV. Inmiddels heeft Fysio Medics meerdere dagen in de week vaste ruimtes op EHV in gebruik, zodat spelers en speelsters met blessures direct geholpen kunnen worden. Daarnaast verzorgt Fysio Medics een aantal looptrainingen bij meerdere teams. In een ander artikel op onze site vindt u meer informatie over Fysio Medics.

Met Hockey Xperience hebben wij recent een exclusieve overeenkomst gesloten voor het organiseren van activiteiten op EHV, zoals de hockeyschool, hockeyclinics en een hockeykamp. NB as Dinsdag 4 Mei is er ook weer een clinic op EHV!

Verder wil ik u allen nogmaals bedanken voor de vele bijdragen aan het 'Rondje voor EHV', we hebben een heel mooi bedrag bereikt dat we gaan inzetten voor het verbeteren/vernieuwen van ons clubhuis (NB er kan nog een aantal dagen een rondje worden gegeven...).

Binnenkort worden de voorlopige teamindelingen voor de junioren voor het nieuwe seizoen al bekendgemaakt, zodat er binnenkort met de nieuwe teams getraind kan worden voor het volgende seizoen. Op deze wijze proberen wij een positieve draai te geven aan dit helaas veel te vroeg afgesloten seizoen.


Namens het bestuur,

Rob Witz - Voorzitter EHV

terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor
Shirtsponsoren
Sponsoren