Inloggen
EHV weer een stap verder bij het werken aan een gezonde sportvereniging
19-9-2017  | 
Vanaf komende week zullen Lotti Arts (Pro-F Professionele Fysiotherapie) voor de meisjeslijn en Bert Jan Woering (Fysiomedics) voor de jongenslijn starten met het aanbieden van fysiotherapeutische ondersteuning voor jeugdleden van EHV. Beiden zijn bekend met hockey en met EHV. Lotti al jarenlang als lid van EHV en huidig speelster van Dames 1 en Bert Jan als begeleider van de Hockey Sportklas van het Stedelijk Lyceum Zuid.

Voor de meisjeslijn houdt dat in dat op de zaterdagmiddag van 12.00 uur tot 14.00 uur Lotti aanwezig is bij EHV en Bert Jan voorlopig op de donderdagavond van 18.00 uur tot 19.30 uur. Bij (lichte) klachten op fysiek gebied kun je dan bij beiden terecht voor advies of een eenvoudige behandeling. Als blijkt dat de kwetsuur ernstiger is dan gedacht en er een vervolgafspraak moet worden gemaakt, dan hebben beiden de mogelijkheid om door te verwijzen naar de eigen praktijk.

Wij zijn ontzettend blij dat zij beiden een bijdrage willen leveren aan ons streven om EHV een gezonde sportvereniging te laten zijn, en wensen ze veel succes hierbij.

Bestuur EHV

terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor
Shirtsponsoren
Sponsoren