Inloggen
Bar/Keuken EHV in eigen beheer.
7-3-2017  | 

Zoals wellicht bij jullie bekend heeft EHV de bar/keuken weer in eigen beheer.

 

In de winterstop is mede dankzij veel vrijwilligers en sponsoren een schitterend nieuwe keuken tot stand gekomen, daarnaast wordt er ook nog keihard gewerkt aan een "frisse look” van het clubhuis door het inpandig te schilderen. Hiervoor heeft Frank Roelofs zich opgeworpen om dit, met een aantal vrijwilligers (er kunnen zich overigens altijd nog mensen melden bij hem), te realiseren

 

Mooie veranderingen die de club nodig had nadat er een aantal jaren niets aan gedaan was, deze veranderingen bieden weer perspectief voor de toekomst. Dat wij de bar/keuken weer in eigen beheer hebben betekent echter wel dat wij weer als vanouds gaan werken met bardiensten die door ouders/begeleiders van jeugdteams en de zondag seniorenteams ingevuld moeten gaan worden!!!!

 

Wat verwachten wij van jullie:

 

Op de zaterdagen….

Wordt verwacht dat elk thuis spelend team min. 3 ouders/begeleiders inzet om de bardiensten te draaien.

Een shift zal ongeveer 2 tot 2,5 uur van de ouders/begeleiders per team in beslag nemen.

Op het hele seizoen zal dit betekenen dat 1 team min. 2 keer ingezet zal worden om mee te draaien (is gelijk aan 6 ouders/begeleiders per jaar)

 

Op de zondagen….

Wordt verwacht dat thuisspelende senioren teams een bardienst voor of na hun wedstrijd zullen gaan draaien.

Hiervoor geldt dat er min. 3 spelers beschikbaar dienen te zijn.

 

Gedurende beide dagen en het hele seizoen zal er min. 1 ervaren Barmedewerk(st)er aanwezig zijn om de ouders/begeleiders wegwijs te maken.

 

Wanneer je als team aan de beurt bent kun je , heel binnenkort , nalezen op de EHV site en dit zal ook gecommuniceerd worden met de teammanagers .

Elk team zorgt zelf voor de indeling van de bardiensten

 

Hopende op jullie medewerking.

 

Barcommissie EHV


terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor
Shirtsponsoren
Sponsoren