Inloggen
Extra training voor de jongens van EHV!
25-9-2016  | 

Per direct kunnen de jongens van EHV zich opgeven voor extra trainingen. De trainingen worden gehouden op de woensdag middag en avond en staan onder leiding van Harry Seigers van de MMA Academie en Tim Lunter (oud H1 speler en thans speler van H2) en zijn mannen. De trainingen zijn gratis. De trainingen van Harry zijn gericht op het verbeteren van de fysieke aspecten en de trainingen van Tim en zijn mannen op de technische aspecten van het hockeyen.

 

Jongens t/m 11 jaar trainen van 17:00 uur tot 18:30 uur, waarbij de eerste 45 minuten door Harry gegeven zullen worden en de tweede 45 minuten door Tim.

Jongens vanaf 12 jaar trainen van 18:00 uur tot 20:00 uur, waarbij de eerste 60 minuten door Harry gegeven worden en de tweede 60 minuten onder leiding staan van Tim en zijn mannen. De eerste 8 trainingen worden op de volgende data gehouden: 28 september, 5, 12 en 26 oktober, 2, 9, 16 en 23 november.

 

Wil jij graag sterker, fitter, behendiger en sneller worden? Wil jij je hockeytechniek nog meer verbeteren? Wil je een winnaar worden en ben je een jongen die bij EHV hockeyt? Geef je dan snel op!

 

Aanmelden: [email protected]!

 

Doen!


terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor
Shirtsponsoren
Sponsoren