Inloggen
EHV-hockeydames verslaan Venlo in eerste van best of three (2-1)
26-5-2016  |
ENSCHEDE - De hockeydames van EHV hebben de eerste wedstrijd in de best of three voor promotie naar de overgangsklasse op eigen veld gewonnen. Tegenstander Venlo, de nummer elf uit de overgangsklasse B, begon sterker en  nam na een kleine tien minuten verdiend de leiding uit de rebound van een slecht verwerkte strafcorner (0-1). EHV had even tijd nodig om zich te herstellen, kwam gaandeweg evenwel steeds sterker op dreef en beloonde zichzelf en de talrijke supporters tien minuten voor rust met de gelijkmaker door een benutte strafcorner (1-1). De tweede helft ging de wedstrijd gelijk op, met over en weer de nodige kansen. Twee minuten voor tijd viel de winnende en luid bejubelde treffer voor de thuisploeg, waardoor EHV met een morele voorsprong kan afreizen naar Venlo, waar zaterdag de tweede wedstrijd plaats vindt. Mocht een derde ontmoeting nodig zijn, dan wordt deze zondag op EHV gespeeld.

EHV-Venlo (2-1, rust 1-1)