Inloggen
Voor iedereen met een warm hart voor EHV: Club van 100
22-4-2016  | 

Voor iedereen met een warm hart voor EHV: Club van 100

 

Stichting Club van 100 – Vrienden van EHV - is onlangs opgericht en bestaat uit een aantal enthousiaste clubleden die EHV helpt een aantal projecten te realiseren om meer betrokkenheid te creëren, de sfeer op EHV te verhogen en de ontwikkeling en uitstraling van de vereniging te verbeteren.

 

Het eerste project van de Club van 100 is een representatief buitenterras rondom het clubhuis met grote (team)banken waar alle leden, teams en bezoekers van EHV gebruik van kunnen maken en onder het genot van een drankje kunnen (na)praten.

 

Het doel hiervan is om de beleving op EHV te verbeteren en de mensen een gezellige plek te geven om samen te zijn.

 

De komende weekenden zal de Club van 100 rondom de velden van EHV zichtbaar zijn door flyers uit te delen om zo veel mogelijk donateurs te werven. Een impressie van de teambanken is in de flyer en op posters te zien.

 

Deelname aan de Club van 100 kan met het hele team maar ook individueel, door een bedrag van € 100,00 te doneren. Inschrijving middels het formulier in de flyer.

 

Club van 100 houdt donateurs op de hoogte van haar activiteiten via website www.clubvan100-ehv.nl en door social media.

 

We hopen op zo veel mogelijk steun van leden, teams, coaches, managers, ouders en iedereen die een warm hart heeft voor EHV om dit eerste project te kunnen slagen.

 

Tot ziens op EHV!

 

Stichting Club van 100 – Vrienden van EHV


terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor
Shirtsponsoren
Sponsoren