Inloggen
CLINIC MET SLEEPOVER EHV DAMES 1
8-10-2015  | 

De aanmeldingen voor ons slaapfeestje stromen binnen, hier zijn wij natuurlijk super blij mee! Er zijn nog maar 8 plekken beschikbaar, dus wil je er nog bij zijn volgende week donderdag en vrijdag wees dan snel want vol=vol!

Meld je snel aan via [email protected]

Groetjes Dames 1!

Dames 1 organiseert in de herfstvakantie een 2-daagse clinic met slaapfeestje voor de jongens en meisjes uit de E, 8D en D jeugd van EHV!

De clinic start op donderdag 22 oktober om 10.00 uur en eindigt op vrijdag 23 oktober om 15.00 uur. Op het programma staan heel veel leuke hockeyoefeningen, coole trucjes en natuurlijk wedstrijden. 's Avonds verzorgen wij een leuk avondprogramma met als afsluiting film kijken op een groot scherm in het clubhuis. Daarna gaan we met zijn allen slapen in het clubhuis. Vrijdags gaan we dan weer fanatiek aan de slag op het hockeyveld!

Aanmelden voor deze 2-daagse clinic kan via [email protected] onder vermelding van je naam en het team waarin je speelt. Je ontvangt van ons ter bevestiging een mail dat je aanmelding in goede orde is ontvangen.

De kosten voor deze 2-daagse clinic bedragen €40,-. Hiervoor krijg je twee dagen hockey, een avondprogramma. Twee keer lunch, een keer diner en een keer ontbijt.

Wij zien jullie graag op onze Hockeysleepover!

Groetjes van EHV Dames 1



terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor
Shirtsponsoren
Sponsoren