Inloggen
Online aankoop doen? Doe dit via EHV Sponsorkliks!
21-6-2015  | 
Genereer extra inkomsten voor EHV!

Met SponsorKliks kun je nu zelf een financiƫle bijdrage leveren aan EHV, zonder dat het je een cent extra kost!

Reserveer een restaurant online via Dinnersite.nl of bestel online een pizza via o.a. Thuisbezorgd en EHV ontvangt geld in de clubkas.
Via de categorieƫn boven in het menu kun je tevens bij diverse webwinkels bestellen. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar EHV. En nogmaals, het kost je niets extra!

Wil je EHV ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van EHV. Voor iedereen een kleine moeite, voor EHV directe inkomsten. Stel je je eens voor wanneer alle leden dit zouden doen? Vertel dit daarom door aan andere mensen die EHV een warm hart toedragen. Dus ook niet leden!

Hoe werkt het?

Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.nl wordt gedaan. 75% van deze commissie stort Sponsorkliks op de bankrekening van EHV. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.nl naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert EHV hier direct van!

Klik op de Sponsorkliks banner op home pagina van EHV en kijk welke webwinkels er beschikbaar zijn. Er komt eerst een aanmelding e-mail in beeld, maar als je geen mail wilt ontvangen, kun je deze rechts boven in dat venster weg klikken.

Denk er aan bij al je online aankopen en zorg zonder dat het je iets kost voor extra inkomsten voor EHV.

Klik hier voor het overzicht van EHV

terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor
Shirtsponsoren
Sponsoren