Inloggen
Informatie teamindelingen jeugd en jongste jeugd seizoen 2015-2016
28-4-2015  | 
Ook al is het pas eind april en zijn de competities nog in volle gang, toch wordt er achter de schermen al weer hard gewerkt aan het nieuwe seizoen. Zo wordt er onder andere een nieuw technisch beleid geschreven, gewerkt aan een duidelijke opleidingslijn en alweer met mogelijke trainer-coaches voor het nieuwe seizoen gesproken.

Rekening houdend met het technisch beleid voor aankomend jaar, is de jeugdcommissie bezig de teamindelingen voor het seizoen 2015-2016 te maken. Deze zal via de site van EHV bekend gemaakt worden op 14 juni voor alle jeugdteams (dus ook voor de selectieteams).

Voor de selectieteams bij de meiden zullen, aan de hand van de beoordelingen van de trainer-coaches van het afgelopen seizoen, per leeftijdscategorie in eerste instantie tussen de 28 en 32 kinderen worden uitgenodigd. Deze 28 - 32 kinderen vormen een mix van eerste- en tweedejaars spelers die in de weken na 14 juni tot de zomervakantie gezamenlijk gaan trainen. Aan het einde van deze weken worden de voorlopige teamindelingen van het eerste en tweede team bekend gemaakt.

De teamindelingen bij de jongens wordt gemaakt door de huidige trainer-coaches samen met de jeugdcommissie. De informatie uit de vragenlijst, die de jongens enige tijd gelden hebben ingevuld, zal in de beslissing worden meegenomen.

Als u een dringende vraag hierover heeft, kunt u mailen aan: [email protected] of [email protected] of [email protected]

De jeugdcommissie

terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor
Shirtsponsoren
Sponsoren